divendres, de juny 03, 2005

salo del comic

del 9 al 12 de juny es celebra el salo del comic de barcelona del 2005, aquest any sera al recinte firal de montjuic pq, segons diuen, debido al gran exito de publico.
fa temps vaig estar molt enganxada als comics i quasi cada setmana me'n havia d ecomprar un parell, despres no se ben b pq vaig deixar-ho estar i ara que sembla que ho recupero entenc el q feia q fosin tan adictius. ja no son nomes els detalls dels dibuixos, ni els arguments, ni el format, etc... es molt mes que aixó, quan et deixes portar per un comic descobreixes tot un mon que hi ha al voltant. es genial quan veus que pots portar-lo més enlla, desd figuretes fins a les freakades que volgeu, potsr nomes son tonteries xo es com si tornesim a jugar en un mon inventat. potsr aquesta es la gracia, poder trobar aquest mon inventat, gaudir-lo i poderlo dierencia xo fent que l'un amb l'altre es complementin.
vale... vaya paranoia que he escrit xo que hi puc fer:s ultimament em paso el dia sense descansar i al final la neurona ha de fer de les seves.... bueno, si algu ho llegeix quedeuvos en que es fa el salo del comic i pa lante. (aviso, no ho he rellegit aix que queda com quedi)
petonasos

1 comentari:

Kahlo ha dit...

Jooo... em fa molta ràbia que el Saló del Còmic caigui paral.lel als últims exàmens... no sé jooo ... hauré de trobar un raconet ;)
M'agrada molt el teu blog, l'he posat als links permanents del meu :)Molta sort amb els exàmens i animuuus

un sitooo